Syväpuhdistava Bio Rich-shampoo

Lifehairin (tai siis tästä lähtien  Lh-Beautyn) shampoovalikoima kätkee jälleen vaatimattoman näköisen purnukan sisälle toimivan ja hyvin kukkaroystävällisen tuotteen.


Tiheä hiustenpesuväli on tällä hetkellä toimivin ja suositelluin keino ehkäistä hiuspohjan ärtymistä, jota viime aikoina ainakin stressi on päässyt lisäämään. Rouheassa putelissa oleva Lh-Beautyn Biolon-shampoo ja saman sarjan hoitoaine ovatkin olleet tiuhassa käytössä luottohiustenpesutuotteina. Ärtyvän hiuspohjan suhteen tietenkin myös esimerkiksi muotoilutuotteiden jämät olisi hyvä saada pois kuontalosta, joten hankinkin rouheiden Biolon-pullojen kaveriksi saman valmistajan Bio Richin syväpuhdistavan shampoon. En tosin tiedä jääkö käyttämistäni harvoista luonnonkosmetiikan muotoiluaineista jämiä samalla tavalla kuin synteettisistä, mutta syväpuhdistavasta aineesta pitäisi olla muutoinkin apua nopeasti rasvoittuvalle ja hermostuvalle päänahalle.

Bio Rich - shampoo lupaa puhdistaa hiukset tehokkaasti mutta hellävaraisesti. Tulkitsen tämän toteutuvan kohdallani siten, että shampoopesun jäljiltä hiukset ovat puhtoiset eivätkä hiukset rutise hamppumaista kuivuuttakaan. Shampoo lupaa myös hedelmähappojen (incin mukaan ainakin rosmariinia ja sitrusta löytyy) ja öljyjen avulla kosteuttaa ja vahvistaa hiuksia - mutta näin hoitoaineen käyttäjänä en näe shampoilla yleensäkään kovin paljoa kosteuttavaa tehtävää... :) Olen myös kuullut, että syväpuhdistavan shampoon kanssa hoitoaineen käyttö olisi toivottavaa.

Miedon hedemäisen tuoksuinen shampoo myös vaahtoaa reippaasti, huuhtoutuu kätevästi ja jättää hiuspohjan kutiamattomaksi jo yhden pesun jäljiltä. Toimivan vegaanisen shampoon löytäminen voi olla herkän hiuspohjan tilanteessa yllättävän hankalaa, ja olenkin joutunut skippaamaan lähestulkoon kaikki luonnonkosmetiikan versiot, sillä niistä ei tunnu löytyvän tällä hetkellä sopivaa vaihtoehtoa (ehkä joskus vielä...). Lh-beautyn syväpuhdistava shampoo onkin päässyt kylppäriin vakkaripaikalle, ja se onkin tällä hetkellä Biolonin kanssa niitä harvoja aineita, jotka tuntuvat puhdistavan hiukset ja hiuspohjan sen tehokkaasti ilman seuraavan päivän nihkeilyjä.

Shampoo on myös todella edullinen ja osoittaa että edullinen voi myös olla hyvää - esimerkiksi merkin omassa nettikaupassa  pullo kustantaa vain 3,6 €.

8 kommenttia

 1. Ai hitsi, miten olenkin missannut tämän merkin hiusjuttujen osalta ihan täysin! Viimeisin hoitoainepullo loppui jo ja uudesta ei ole tietoa, mutta tämä suomalainen-eläinkokeeton-edullinen -kombo vois kyllä olla kokeilun arvoinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parempi myöhään kuin...! Olen kyllä tykännyt niin Biolonin hoitsikasta, tämän Bio Richin hoitosuihkeesta kuin Lh-beautyn oliivisarjankin hoitoaineista, siitä vain kokeilemaan sopivaa. ;)

   Poista
 2. Ois tosi kiinnostavaa tietää, toimisko toi myös ennen hennaa syväpuhdistavana (toi alhainen hinta vähän epäilyttää :--D), värjäätkö sä hennalla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En värjää hiuksiani millään, joten en osaa ihan tarkalleen sanoa. Mutta jos syväpuhdistavien shampoiden idea on toimia ennen värjäystä puhdistavana shampoona, en tiedä mitä haittaa on kokeilustakaan. :) Syväpuhdistavien pitäisi ainakin haalistaa ainakin suoravärejä, jos shampoolla pesee siis värjäyksen jälkeen.

   Poista
  2. Se haitta, että henna maksaa, ja jos se ei tartu huonon shampoon takia, siitä ei oo mitään hyötyä :--D Ja hiusten hennaus on muutenkin kyllä maailman ikävintä ja aikaavievintä puuhaa.

   Poista
  3. Osaisikohan Lh-beautyn asiakaspalvelu auttaa asiassa? Noin lähtökohtaisesti voisi ajatella, että minkä tahansa syväpuhdistavan shampoon pitäisi "toimia" ennen värjäystä (myös näiden halpojen ;).

   Poista
 3. Kiitos vinkistä, kiva tietää, että marketista löytyy pupulogollinen syväpuhdistava shampoo :)! Yritän nyt ryhdistäytyä ja suosia entistä paremmin näitä Leaping Bunny -tuotteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja jos ei marketista, niin ainakin nettikaupasta pitäisi löytyä... Merkin tuotteita kun on aika vaihtelevasti kaupoissa, mutta ainahan niitä voi myös pyytää valikoimaan. :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^