Evolven kroppaherkkuja: kuorintaa, rusketusta ja hohdetta

                                                                                                            Postaus sisältää affiliate-linkkejä.

                                                                                                           
Olen lupaillut vielä aiemman Evolve-postaukseni jälkeen palailla tämän luonnonkosmetiikan artesaanisarjan pariin. Edellisen kerran syynäiltiin kasvotuotteita, joten tsekataan vielä vartalotuotteet. Olen muutaman viikon ajan testannut tämän vegaanisen brittisarjan itseruskettavaa, kuivaöljyä ja vartalokuorintaa. Voin jo nyt alussa paljastaa että tykkäsin tälläkin kertaa näistä tuotteista, niissä on jotain mukavan erilaista moneen muuhun sarjaan verrattuna. Aloitetaan käyttöjärjestyksessä, eli kuorinnasta. Tropical Body Blossom Body Polish on sokeri-öljy-kuorinta, jossa on huumaavan ihana, kukkaisa tropiikkituoksu. Myös kuivaöljyssä on samankaltainen kesäinen tuoksu. Luomusokeri hoitaa kuorimisen ja öljyistä kannattaa huomata eksoottisella gardeniakukalla boostattu kookosöljy, eli monoiöljy.

Kuorinta on rouhea, kermainen ja vartalon kevyen kosteutetuksi jättävä. Jos vertaan ainetta esim. Deep Steepin öljykuorintoihin, Evolven kuorinta jättää kevyemmän ja ei-rasvaisen ihotunnun. Suoraan purkkiin ei saa lorauttaa vettä, mutta sitten iholla sokerikuorinta muuttuu kermaisemmaksi vaahdoksi veden kanssa. Aika kiva, ja juuri sitä pientä jotain verrattuna moniin muihin kuorintoihin. Tässä on myös tosi kiva lahjaidea ylellisen fiiliksen tuojaksi! Esimerkiksi House of Organic -verkkokaupassa täysikokoinen purnukka trooppista kuorintaa on 26,90 euroa ja pienempi matkapurkki 6,9 euroa.


Kun iho on saatu kuorittua pehmeäksi, on itseruskettavan aika. Olen testannut keväällä ja kesällä muutaman itseruskettavan ja pidän eniten kevyesti ruskettavista voiteista. Pelko äkkinäisestä oranssista tuloksesta on korkea. ;) Mutta Evolven Sunless Glow pääsee kyllä testaamieni itseruskettajien kärkeen, sillä se on sopuhintainen, helppokäyttöinen ja astettain ruskettava, myös aloittelijalle sopiva. 

Evolven Sunless Glow on tarkemmin itseruskettava vartalovoide. Käytän voidetta kuin muitakin vartalovoiteita iltaisin, ja se imeytyy hetken hieromisen jälkeen todella tasaisesti. Aamulla tuloksena on asteen-pari luonnollisesti päivettynyt hipiä. Useammalla perättäisellä käytöllä sävystä saa toki voimakkaamman. Myöskään lakanat eivät ole ottaneet pigmenttiä tästä itseensä. Suosittelen, jos etsit kohtuuhintaista ja helppokäyttöistä itseruskettajaa! Tuotteen tuoksu on myös eksoottiseen kallellaan. Riittoisa täysikokoinen purkki on 18,90 euroa ja matkakokoinen on 5,90 euroa. Tämä taitaakin olla edullisin testaamistani vegaanisista ruskettajista, eli aina hinta ei määrää laatua.Satin Legs Gloss -kuivaöljy on pientä kultaista kimallusta sisältävä vartaloöljy,  joka toimii parhaiten kesäiholla tuomassa pientä hehkua (auringonpaisteesta on plussaa). Nimestä huolimatta öljy käy aivan hyvin koko kropalle.

Kuivaöljy on kamelia- ja risiiniöljypohjainen ja sen kimallus on mineraaleista peräisin. Purkkia kannattaa hellästi käännellä jotta kimalle sekoittuu paremmin öljyyn.  Ja jos pelkäät överiglittereitä, pelko pois, sillä kuulto on aika luonnollista. Kuivaöljystä jää kevyt glow ja sen olemassaolon huomaa pikemminkin sen tuoksusta. Trooppinen, raikas ja kepeästä parfyymista käyvä. :)

Kuivaöljy näyttää ensihieromalta jäävän ihon pinnalle, mutta se imeytyykin oikeasti ei-tahmaiseksi. Ihoni on kyllä kuiva, joten tälläkin voi olla vaikutusta, mutta kuivaöljyjen juju onkin yleensä imeytyä "kuivaksi".  Tuote on suunnattu etenkin kuivalle ja normaalille iholle. Hinnaltaan  Satin Legs Gloss on 22,90  ja pienempi purkki 8,50 e. Öljyä ei tarvitse lotrata, joten satunnaiseen käyttöön sopii varmasti myös pienempi purkki. 

Ja alla olevassa kuvassa on demottu kimalletta, eli öljyä ei ole imeytetty ihoon. :)
Tuotteet on saatu blogin kautta.

6 kommenttia

 1. Itselläni on myös kuorinta ja itseruskettava ja ne ovat ihan loistavia, kuten kaikki sarjan tuotteet. On jo tullut kokeiltua Evolvea melko paljon ja yksikään tuote ei ole ansainnut vähempää kuin viisi tähteä 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kokemusten jakamisesta! Evolve on kyllä niitä harvoja sarjoja jonka tuotteista olen kuullut yksinomaan vain kehuja. :)

   Poista
 2. Itseruskettava kuulostaa kivalta, koska joskus voi vähän jännittää miten tummaksi iho muuttuu itseruskettavilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Evolven itseruskettava on mun testailun perusteella hyvinkin lempeä eikä äkkiruskettava. :)

   Poista
 3. Tuo Evolven itseruskettava on yksi niistä harvoista, jonka mä olen kelpuuttanut! <3 Tulee siitäkin vähän "jälkihajua", mutta antaa just sopivasti luonnollista sävyä iholle. Tuo vartalonkuorinta ja öljykin kuulostaa ihanilta. Täytyy kokeilla niitäkin jossain vaiheessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En yhtään ihmettele, tää itseruskettava on todella armollinen käyttää. :) Totta kyllä että DHA tuoksuu siinäkin mutta itse en pitkään "reagoi" sen tuoksuun, se kai riippuu ihostakin millaiseksi se kehittyy. :)

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^