Mikä vegaanikosmetiikka...?


Tervetuloa blogiini!  <3 Rabbit Glow on vegaanikosmetiikkablogi. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki blogin sivuilla esiintyvät kosmetiikkapurkit ovat sekä eläinkokeettomia ja ilman eläinperäisiä ainesosia - eli vegaanikosmetiikkaa.

Blogin kirjoittaja on Eeva, kolmenkympin hujakoilla oleva vegaani monen vuoden ajalta, jolle blogi on arjen hengähdyshetki ja tontti jossa kosmetiikasta saa intoilla mielen määrin.Suosin blogissa eniten kosmetiikkamerkkejä, jotka ovat lisänneet tuotantonsa läpinäkyvyyttä esim. cruelty free -sertifikaattien tai muutoin vakuuttavan eläinkokeettomuuspolitiikan kautta. Aihetta käsittelee myös Vegaaninen ja eläinkokeeton kosmetiikka pähkinänkuoressa -postaukseni, joka kannattaa lukaista jos lisätieto aiheesta kiinnostaa.

 Lisäksi käytän eniten luonnonkosmetiikkaa. Muutoin blogin pääpaino on kosmetiikan rehellisissä tuotearvioissa. ^_^ Mielipiteet ovat aina omiani ja kirjoitan tuotteista omien havaintojeni kautta.


***

Blogissa on myös blogin kautta saatua kosmetiikkaa. Lahjoituksena testiin saadut tuotteet on merkattu postauksiin. Samoin mahdolliset yhteistyöpostaukset tai mainos- eli affiliate-linkit ovat selkeästi mainittu postauksissa. Otan lahjoituksena saatua pr-näyte-kosmetiikkaa vastaan ilman kirjoitusvelvollisuutta.

Affiliate-linkkien kautta tehdyistä ostoksista bloggaaja saa pienen komission, jonka avulla ylläpidetään blogia jatkossakin. Linkit eivät nosta tuotteiden hintoja. Kiitos tuestasi!


*** 

Blogiin jäniskuvituksen on tehnyt Noora Kaunisto (vink blogikollegat ja muut: Noora tekee myös tilaustöitä!).

 Ethän tallenna tai kopioi (omalle laitteelle) mitään kuvia blogista ilman lupaa, sillä se rikkoo tekijänoikeuksia. Postausten jakaminen linkin kautta on toki sallittua.

***

Tietosuoja: Sivustolla käytetään Google Analytics -analytiikkapalvelua Google Analytics kerää tietoa kävijöiden vierailusta, tuloväylästä, käyttäytymisestä sivustolla ja sisällön menestymisestä reaaliajassa ja takautuvasti. Tietoja ei yksilöidä eivätkä ne ole yhdistettävissä tunnistettaviin, yksittäisiin henkilöihin.