Freemanin hedelmäiset jalkavoiteet

 Edit 2017: Freeman on poistunut Animalian listalta ja Leaping Bunny-sertifikaatista, eli en itse tue sarjaa enää sen epäselvän eläinkokeettomuuden vuoksi.

Alkava heinäkuuhan on yleensä se kuukausi jolloin oikeasti lämpimät kelit saapuvat Suomeen, ja jalat voi vihdoin kuoria pois paksujen sukkien alta. Talven aikana jalkojen tarkempi rasvailu tuppaa minulta usein unohtumaan, ja nyt kun vielä hommasin myös pitkästä aikaa uudet sandaalit, olen käyttänyt osana jalkojeni pelastusoperaatiota Freemanin jalkavoiteita.
 
 

Anttilasta löytynyt Freemanin Peppermint & Plum-kantapäävoide lupaa pehmentää ja hoitaa halkeilevia ja kuivia kantapäitä. Muun muassa teepuuöljyä sekä luumun ja piparmintun uutteita sisältävän voiteen koostumus on melko juokseva, ja tuoksu tuo jostain syystä mieleen hedelmäisen jogurtin. Kuitenkaan voide ei ole ollut ihan niin korjaava kuin rohtuneet kantapääni olisivat toivoneet, ja olenkin käyttänyt voidetta ihan "tavallisena" raikastavana jalkarasvana.


Tehohoidoksi kuiville jaloilleni on sen sijaan osoittautunut uusi Eukalyptus-viikuna-jalkavoide*, joka  lupaa kosteuttaa ja rauhoittaa kuivia ihoalueita erityisesti karitevoin avulla. Miedon hedelmäcocktailin tuoksuinen rasva sisältää eukalyptusöljyn ja viikunauutteen lisäksi useita muita uutteita hedelmistä, eikä eukalyptuksen tuoksu ei ole kovin voimakas.

Olen käyttänyt tätä voityyppistä rasvaa yön yli kantapäissäni ja sipaissut välillä myös kyynärpäihin, ja kuivettumat ovatkin hiljalleen alkaneet parantua. Koostumus on paksuhkoa, ja voidetta ulos saadakseen purkkia täytyy puristaa huolella, mutta tuhdimpi rasva myös näyttää kosteuttavan tehokkaammin kuin juoksevammat versiot.  Freemanin uudistuva pakkausdesign on myös mielestäni edeltäjäänsä tyylikkäämpi, ja ainakin jalkavoin kohdalla purkki on myös hyvin näppärän kokoinen. Animalian kosmetiikkalistalta löytyvän merkin tuotteitahan voi ostaa nettikaupan lisäksi ainakin joistain Prismoista, Sokoksista ja Anttiloista.* Saatu testiin Sunrise Cosmeticsilta.
 

Ei kommentteja

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^