SpaRitual Color Trip

Kynsilakkojen sävykuvaukset ovat innoittaneet minua usein pohtimaan värirepertuaarien olemusta ja erilaisten sävyjen vivahteiden tunnistamista. Olen myös useasti yllättänyt itseni lukemasta esimerkiksi tietyn värin käytön historiasta, ja tutustunut kynsilakkagooglailun yhteydessä myös aivan uusiin mielenkiintoisiin värikombinaatioihin ja niiden nimityksiin.

Löysinkin itseni jälleen etsimässä tietoa väriasioista uuden kynsilakkahankinnan myötä, sillä valmistajan käsitys "violetista" vaikutti kovin hämmentävältä. SpaRitualin  Color Trip-kynsilakka on merkin nettisivuilla olevan kuvauksen mukaan "violet creme", mutta näen tässä selkeästi punaisen sävyjä ja en millään osaa hahmottaa lakkaa puhtaan  violetiksi, vaan se on silmiini vähintäänkin "punavioletti". Googletellessani Color Tripiä myös ilmeni että en ollut oudoksuntani kanssa yksin, sillä toisaalla lakan väriä oli kuvailtu mm. pinkiksi, fuksiaksi, vadelmaiseksi ja magentaksi.
  


Tulkinnanvaraa jättävä kuvaus ei tietenkään huononna itse lakkaa, ja pääasia onkin että pidän Color Tripin voimakkaasta väristä ja koostumuksesta ja se on oikein nätti töpöisilläkin kynsilläni. Lakka levittyy smoothisti pienehköllä ja tarkalla siveltimellä, ja täyden peittävyyden saan sudittua kahdella tai kolmella kerroksella. Pienempi 5 millin pullokoko tuli varmaankin suhteessa kalliimmaksi kuin 15 milliä sisäänsä kätkevän pullon hankinta, mutta toisaalta minipullot tulee myös usein käytettyä loppuun ennen kuin massa kerkeää kuivahtaa pohjalle.Yleensäkin SpaRitualin kynsilakat ovat viihtyneet hyvin lakkalaatikossani ja erityisenä plussana pidän koko valikoiman vegaanisuutta ja sitä, että kierrätyspulloihin pakatut lakat ovat 5-free, eli ne eivät sisällä eläinperäisten aineiden ohella myöskään yleisimpiä kynsilakkoihin ujutettavia myrkkyjä. Lisäksi merkin valikoimassa on joitakin käsien -ja vartalonhoitotuotteita, joista minulla ei tosin ole käyttökokemusta.

Color Trip on  Katriina's Spa-verkkokaupasta. Maahantuojan sivuille on listattu myös osa SpaRitualin jälleenmyyjistä (joita löysin vielä googlettamalla lisää). 

Entä onko sinun lakkakokoelmaan eksynyt SpaRitualia? ^_^

2 kommenttia

 1. Ei ole eksynyt.. I love me -messuilla näitä on muistaakseni näkynyt, mutta ei ole ollut tarpeeksi jänniä värejä..
  Mä kutsuisin tuota väriä fuksiaksi :D. Mutta joo, värien kuvailu on välillä tosi tuskaista. On eräätkin kerrat tullut laitettua googlen kuvahakuun korallia, persikkaa, laventelia ja malvaa, kun en ole ollut ihan varma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kyllä tuossa itsekin näen fuksian hyvin selkeästi, mutta välillä sitä alkaa tosiaan epäilemään omia silmiään. :D

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^