Vegaanisia meikkejä Lauren Brookelta

Jokin aika sitten vinkkasin Instagramin puolella Twist Be-myymälän Lauren Brooken meikeistä, joiden pariin kurkataan nyt lisää. Lauren Brooke Cosmetiques on yhdysvaltalainen, luonnollisiin ja ihoa hoitaviin ainesosiin luottava meikkisarja. Tuotteiden raaka-aineet pohjaavat esim. mineraaleihin sekä  luomuperäisiin kasviuutteisiin ja -öljyihin. Sarjalla on sekä Petan että Leaping Bunnyn sertifikaatit. Tällä hetkellä Suomen valikoimassa olevista tuotteista vegaanisia ovat luomivärit, siveltimet, poskipunat ja viimeistelypuuteri. 

Sain blogiin testiin luomiväriduon sävyssä Tanzi/Moondust, Sweet Sixteen-poskipunan ja viimeistelypuuterin, jota on valmistetaan yhdessä universaalissa sävyssä.   Lauren Brooken meikit ovat omiaan näppärässä arkimeikissä:  tuotteissa on hyvä pigmentti ja laadukas koostumus.


Kuvissa näkyy hieman lohjennut poskipuna, sillä toisinaan minulla on tapana testata kaikki tuotteet lattian kautta. ;)  Sweet Sixteen on hauskasta nimestään huolimatta oikein tyylikäs sävy. Poskipunassa on hennosti kimalletta, mutta sopivan hillitysti. Pannussa poskipuna näyttääkin mattapintaiselta, eli kyseessä kauniisti valoa heijastava, semi-matta-poskipuna. Ja hyvä niin, sillä kovasti hohtavat tuotteet eivät ole paras valinta hieman epätasaiselle hipiälleni. 

Poskipunan sävy näyttäytyy omiin silmiini pinkki-persikka-värinä. Yleensä valitsen meikkien sävyt ensifiiliksen perusteella, kuten tämänkin punan. Luontaisesti kallistunkin yleensä johonkin muuhun kuin aivan tummimpiin puniin ja rusehtaviin sävyihin. Sävy onkin hyvin universaali, moneen meikkinaamaan sopiva. Poskipuna on hyvin pigmenttinen, kopautin siveltimestä vielä ylimääräistä väriä pois ennen levitystä.Siinä missä poskipunan hohto on hillittyä, satiininen luomiväriduo on taas selkeästi hohtava. Sävyt ovat swatchattuna vielä upeammat kuin pannussa: tummempi on sävyltään neutraali luumu, vaaleampi hieman hopeinen beige. Sävykombo on nappivalinta etenkin syksyiseen, tummempia sävyjä kaipaavaan meikkiin. 

Lauren Brooken luomivärien koostumus on aivan superkätevä (tai no, tiesinhän jo että nämä ovat hyviä...). Koostumus todella pehmeä, hyvin levittyvä - ei tietoakaan pölisevästä tai varisevasta pigmentistä. Alta löytyy sekä swatchit luomiväreistä ja poskipunasta sekä hillitty esitys luomiväreistä luomella.

Viimeistelypuuterin paikka on luonnollisesti viimeisenä, eli meikkipohjan "kiinnittäjänä" ja kiillon minimoijana. Lauren Brooken versio on hyvä erityisesti kiiltelevälle ja rasvoittuvalle iholle, sen ainesosista löytyy mm. kosteutta imevää arrowjuurta ja savea. Olen käyttänyt puuteria kevyesti meikkivoiteen päällä kasvojen t-alueella, joka päivän mittaan alkaa kiillellä enemmän. Hyvällä viimeistelyllä meikin kestoa mattapintaisena saakin pidennettyä. Lauren Brooken puuteri onkin ollut pätevä kiiltelyn suitsija, joka näkyykin siinä, että meikin korjailulle ei tule tarvetta moneen tuntiin.
Puuteri häivyttää myös näkyviä ihohuokosia luonnollisesti.

Viimeistely-irtopuuteri on hienojakoista jauhetta, jonka saa tuputeltua tarkasti  pakkauksen sienellä. Sävyjä on yksi, vaaleaan ihoon sulautuva.


Lauren Brookea on tosiaan saatavilla sekä Twist Be:n Kampin myymälästä Lapinlahdenkadulla että verkkokaupasta. Luomiväri-duon hinta on 14,9 euroa, poskipunan 17,9 euroa - mielestäni aika kohtuulliset summat hyvän laadun tuotteille. En löytänyt viimeistelypuuterille tarkkoja hintatietoja nettisivuilta, lisäilen ne tänne mikäli saan ne käsiini. :) Muistaakseni puuteri oli noin 20-25 euron välillä. Edit: puuterin hinta on 20,90 euroa. ;)


 * * *
Seuraa blogia
Facebookissa
Instagramissa
Bloglovinissa 

Edit: toimimattomia linkkejä korjattu.

2 kommenttia

  1. Luomivärissä ja poskipunassa on kivat sävyt arkimeikkiin. Ja tuo puuterikin kuulostaa hyvältä, jos joskus malttaisin alkaa käyttämään jauhemaisia mineraaleita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puuteri on oikein kätevä "vaikka" onkin jauhemainen, purkissa on myös shifter-kansi helpompaan annosteluun. :)

      Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^