Uudelleen ostettu osa 3: paras kirkastava seerumi

 Olen säännöllisen epäsäännöllisesti kirjoittanut blogissa erityisistä luottotuotteista, joita olen hankkinut lisää testiin saatujen kappaleiden loputtua. Aiempia suosikkipostauksia löytyykin luottomeikkivoiteestani ja hellävaraisesta puhdistusaineesta. Tällä kertaa vuorossa on todellinen ihonhoidon tehoaine, nimittäin luonnonkosmetiikan kirkastava seerumi joka on toiminut ihollani näkyvin tuloksin.Sainvuoden 2015 loppupuolella testiin luonnonkosmetiikan luksussarja Kahina Giving Beautyn kasvotuotteita, jonka kirkastava seerumi* teki vaikutuksen jo muutaman viikon käytössä. Ihon sävy alkoi tasoittua selkeästi niistä kohdista, joissa oli näppyjen (ns. yleiskielellä aknearpien) jättämiä pigmenttijälkiä sekä ihon yleisilme jäi muutoinkin pehmeäksi ja heleämmäksi. Tehoaineita pursuava seerumi olikin ollut himotuslistallani heti testipullon loputtua. Tuote jäi mieleeni kasvoille jätettynä kosmetiikkana, jonka tehokkuus oli aivan omaa luokkaansa. Ihon sävyerojen tasoittaminen on tunnetusti pitkäjänteistä puuhaa ja eri menetelmien kokeilua, mutta oikeanlaiset tuotteet ovat avainasemassa ihon kunnon parantamisessa. Kahinan seerumi lupaa "tuloksia" 4-6 viikon käytön jälkeen, ja itse olen huomannut ensimmäiset vaikutukset noin neljän viikon kohdalla.

Ihoni on pintakuiva sekaiho, johon yksittäiset näpyt jättävät helposti jälkensä. Ostoslistallani ei ehkä olisi kirkastavia tehotuotteita mikäli hipiäni sävy olisi supertasainen, mutta ongelmakohtiin tepsivät tuotteet ovat tällä hetkellä tärkeimpiä ihonhoidossani. Pelkät kosteusvoiteet ja kasvovedet tukevat ihonhoitoa, mutta vaativat rinnalleen vielä jotain tujumpaa vaativiin ihohuoliin. Yksittäinen tuote ei toki auta jos muut ihonhoitorutiinit ovat vähän sinne päin eikä Kahinan seerumikaan tee simsalabim-taikoja, mutta tekee näkyvimpiä tuloksia mitä olen kosmetiikalla kohdannut. Suosittelen, mikäli etsit tuotetta, jonka toivot tasoittavan ihon sävyeroja ja esimerkiksi arpien pigmenttejä. Seerumin koostumus on ihoon kevyesti humpsahtavaa ja riittoisaa, 1-2 pumppausta on tarpeeksi koko kasvoille. Käytän seerumia öisin öljyn tai kosteusvoiteen alla.
 


Kahinan tuotteet pohjaavat ravinteikkaaseen arganöljyyn, joka tunnetaankin "Marokon kultana". Kirkastavan seerumin aktiiviraaka-aineita ovatkin kasvimaailman ihmeellisyydet: harvinainen valkoinen linja, wakame-merilevä sekä rannikkomännyn ja vihreän teen antioksidantit. Tuote on Ecocert-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, ja tuotannossa painotetaan reilun kaupan periaatteita. Suurin osa tuotteista on myös vegaanisia seerumin tavoin ja eläinkokeettomuudesta kertoo Leaping Bunny-sertifikaatti. 

Niin, ja se syy miksi jahkailin ennen uuden putelin hankkimista on hinta, joka on normaalia korkeampi ja tämä onkin hintavin yksittäinen kosmetiikkatuote jonka omistan. Hankin tuotteen -20 % alennuksella, muutoin Kahinan seerumin* täysi hinta on 75 euroa. Lopetin jahkailuni lopulta hoksattuani, että samalla hinnalla saatan kokeilla "turhaan" jopa kahta tai kolmea kilpailevaa tuotetta, joiden tehot eivät yllä samalle tasolle. Tai ostaa samalla summalla esimerkiksi kasan meikkejä ns. silmää räpäyttämättä, sillä jostain syystä yhdestä mutta tarpeellisesta tuotteesta enemmän maksaminen tuntui aluksi oudolta. Nyt noin neljän viikon käytön jälkeen huomaan jo parantumista ihon kunnossa, joten katumiselle ei ole ollut tarvetta. Ja uskon budjetoivani tämän seerumin jatkossakin käyttööni.


Kahinan tuotteita myyvät Suomessa ainakin Eco Beauty Wellness - kampaamoputiikki (jossa tehdään värjäyksiä pupumerkityllä Cultivator's sarjalla...!) ja toinen luonnonkosmetiikan erikoisliike Twist Be*, jossa jälkimmäisessä vegaaniset vaihtoehdot voi helposti rajata filtterin avulla. Molemmat putiikit sijaitsevat Helsingissä mutta nettikaupat toimittavat nopeasti ympäri Suomea.

Onko sinulla suosikki-seerumia ihonhoidossa? :) 


*Postaus sisältää affiliate-linkkejä.

6 kommenttia

 1. Musta tän hinta ei ole edes mitenkään paha, voisin hyvin maksaa toimivasti seerumista ton verta. :) Bakelin Malic on sellainen, että itsellä se pelastaa kaikki ihokriisit, joten sitä on kaapissa aina jemmassa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kyllä sitten itsekin järkeilin että en halua enää jahkailla edullisemman ja ehkä-toimivan tuotteen perään vaan maksan mieluummin hyvästä vähän enemmän ja saan mielenrauhan. Tuon hintaisia seerumeita on toki paljon liikkeellä mutta tämä on vieläpä myös luonnonkosmetiikkaa. :)

   Poista
 2. Mulla on nyt käytössä Balm balm rosehip serum, joka on tosin öljyä, mutta nimessä on kuitenkin seerumi-sana. Se toimii loistavasti ihon kirkastajana eikä maksa paljoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on ollut myös tuo seerumi-öljy ja tykkäsin siitä kyllä ihon kosteuttajana, mutta Kahinan tasolle se ei kirkastajana yltänyt. :) Arvioin tuotteen blogissani viime talvena.

   Poista
 3. Täytyy pitää mielessä, luulen että mäkin tykkäisin tästä! Munkin mielestä hinta ok, joskin kalliihko. Mutta toimivasta tuotteesta voikin maksaa vähän enemmänkin 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos vinkistä oli apua :) Tämä toimiikin monella ihotyypillä, eikä ole ollenkaan paksu joten ei myöskään rasvoita ihoa. Jep, kuten tuossa järkeilinkin, maksan mieluummin toimivasta kuin ostan pari-kolme sinne päin olevaa tuotetta ja näin ollen rahat menevät siinä tapauksessa hukkaan.

   Poista

Kiitos kun jätät kommentin! ^_^